Digitalt fortalt

By ann-hege, March 22, 2010 8:38 pm

Sjekk denne nettressursen med digitale fortellinger knyttet til ulike kulturminner. Her kan du høre om ulike kulturminneopplevelser og dele egne minner digitalt. Siden er utviklet av ABM utvikling og har som mål at arkiv, bibliotek, museer, frivillige lag og foreninger og andre tar i bruk Digitalt fortalt. ABM-utvikling er ute etter ukjente, spennende, gripende, triste og morsomme historier knyttet til kulturminner. Digitalt fortalt er ABM-utviklings satsning i Kulturminneåret 2009. Vi håper tjenesten skal vokse seg til en stor fortellingsbase som viser bredden og variasjonen i begrepene kulturminner og kulturarv i mange år fremover.

Her er mye til inspirasjon og opplevelse.

Andy Warhol-prosjekt presentert på Klikk der konferanse

By ann-hege, March 22, 2010 11:13 am

Fredag 19. mars presenterte Pedagogisk leder Kristin Nyberg -  Kulturparken barnehage og Høgskolelektor Ann-Hege Lorvik Waterhouse – Høgskolen i Oslo prosjektet “Andy Warhol i barnehagen ” på den nasjonale konferansen Klikk der. på Lærernes Hus i Oslo. ”Andy Warhol i barnehagen” er et kunstprosjekt inspirert av den amerikanske kunstneren Andy Warhol, hvor IKT inngår på lik linje med andre verktøy, materialer og teknikker i kunstnerisk virksomhet i en storbarnsavdeling. Prosjektet er et nettverksprosjekt og du kan lese mer om prosjektet HER.

Dialogseminar 8. april

By ann-hege, March 17, 2010 1:57 am

Dette er seminar nummer 10 i rekka. Denne gangen skal seminaret holdes i Kunstindustrimuseets storsal. Tema for samlingen er “MARIMEKKO -  til inspirasjon for barn og voksen” . I løpet av dette seminaret vil det bli omvisning, workshop, prosjektframlegg og forelesning. For mer informasjon les  program.