Den nasjonale barnehageprisen for kunst og kultur 2011

By ann-hege, May 20, 2011 12:39 pm

Frist 1. november

I fjor var Etterstad barnehage en av vinnerne, men hvem går av med prisen i år? Jeg håper riktig mange av dere sender inn prosjekter for vurdering denne gangen. Det er veldig mange gode prosjekter i nettverket og det burde komme mange søknader fra nettverket. Se på tidligere innsendte prosjekter og bli inspirert til å skrive en god søknad.

Lærerseminar om arkitektur 24. mai

By ann-hege, May 20, 2011 8:38 am

Nasjonalmuseet – Arkitektur inviterer til seminar.

Med utgangspunkt i utstillingen “Spor. Norsk arkitektur 2005–2010” ser vi på arkitekturformidling
generelt og med et spesielt fokus på samtidsarkitektur.
Det blir en omvisning i utstillingen med vekt på ulike formidlingsstrategier.
Etter en byvandring fra Nasjonalmuseet- Arkitektur til Lærernes Hus møter vi arkitekten for
prosjektet Cathrine Vigander. Hun vil holde en presentasjon av sitt arbeid som arkitekt.
Workshop. Les mer her.

Oppmøte og registrering på Nasjonalmuseet – Arkitektur , Bankplassen 3, fra
klokken 9.30. Programmet som omfatter omvisning, foredrag med arkitekt og
workshop vil vare fra kl 10.00-16.00.
Begrenset antall plasser, påmelding skjer til stine.johansen@nasjonalmuseet.no .

Insprerende nettsider

By ann-hege, May 3, 2011 3:48 pm

Tinkerlab finnes det mange spennende ting man kan utforske sammen med barn.

Arvbeider du med arkitektur, eller har lyst til å gjøre det i barnehagen må du sjekke Arkki sin nettside.