Invitasjon til seminar om Kunstformidling

By ann-hege, May 14, 2012 2:23 pm

Nettverkets deltager inviteres herved til seminar om kunstformidling. FoU-området barnehageforskning ved Institutt for førskolelærerutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus inviterer til seminar om barn og kunstformidling 31.mai kl 11- 14 30 Campus Pilestredet, i Pilestredet 52, auditorium 2.  På programmet står innlegg og debatt om barn og kunstformidling, samt presentasjoner av to prisvinnende kunstprosjekter i Ruseløkka og Heggedal barnehager. Vi tror dette vil bli et interessant seminar for alle som er opptatt av barn, kunst og kunstformidling.

11 00- 12 15:

• Cathrine Lorange (Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design): “Rom for barnehagen – barnehagen og museet”.
  • Ann-Hege Lorvik Waterhouse (HiOA): “Kunsten å møte kunst – om kunstformidling i barnehagen med et relasjonelt blikk”.
  • Samtale

12. 15 – 12 40:

• Pause m/ te/ kaffe

12 40 – 14 15:

VELKOMMEN!

Bildet er hentet fra http://images.cdn.fotopedia.com/kqOYwfvlKZ8-8qF-3E1VW1A-hd.jpg.

2 Responses to “Invitasjon til seminar om Kunstformidling”

1. Elisabeth Arnesen says:

Jeg vil gjerne delta på seminaret.

2. ann-hege says:

Supert:-) Velkommen