Om nettverket

By admin, August 29, 2008 10:04 am

Nettverket “Kunst i Barnehagen” er etablert som et forskning- og utviklingsprosjekt ved Høgskolen i Oslo. Målet med prosjektet er å skape gode rammer, strategier og metoder for tverrprofesjonelt samarbeid omkring kunst- og kulturformidling i barnehagen. Deltagere i nettverket er barnehager, kunstinstitusjoner, kulturinstitusjoner og utdanningsinstitusjoner.

Det arrangeres jevnlig seminarer for nettverkets deltager med forelesninger, diskusjoner og erfaringsutveksling. Det er også utviklet ulike samarbeidsprosjekter innad i nettverket. Gjennom dialog blir vi kjent med hverandres ulike praksisfelt og tilnærminger til kunstpedagogiske spørsmål omkring kunst og kultur for, med og av barn.

Nettverkets faglige og administrative leder er Ann-Hege Lorvik Waterhouse HiO, avd. LUI.

Nettverket har også en arbeidsgruppe som består av Maybritt Jensen HiO, avd. LUI, Kisti Ese HiO, avd. LUI, og Svein Fuglestad HiO, avd. SAM.

Prosjektet er støtte med midler fra forskningsprogrammet KLOK ved Høgskolen i Oslo, samt midler fra avdeling for lærerutdanning og internasjonale studier.

8 Responses to “Om nettverket”

 1. Barnehagen Gustavas hage says:

  Hei!
  Vi er en 2 avd.barnehage i Skien som ønsker å bli medlem av nettverket.Vi åpnet august 2009, og har satsingsområdet kunst, kultur og kreativitet.
  Vi holder til i et kråkeslott fra 1897. Bhg, ligger i et kulturelt miljø, nabo med div. museer og parker og en kolonihage.
  Hilsen Daglig leder
  Edle Iversen
  35588830

 2. ann-hege says:

  Dere er velkommen. Jeg legger dere inn på felles mailliste og som deltagere i nettverket på nettsiden her.
  Ann-Hege

 3. Gjertrud Åsgard says:

  Heisan.
  Vi ønsker å bli medlem av nettverket “kunst i barnehagen”.
  Vi skal framover ha fokus på kunst og kultur, og ønsker å lære mer om hvordan vi bruke de mulighetene vi har i barnehagen, Oslo – og ellers i landet, verden….
  Vi ligger sentralt til på Grünerløkka i Oslo.
  m/hilsen,
  Grünerhagen barnehageenhet,
  v/fagleder Gjertrud Åsgard ( 91198873 )

 4. ann-hege says:

  Hei
  Flott at dere vil være med. Send meg jobbmailadressen din og evt. andre som vil være med så skal jeg føre dere opp på felles mailliste og barnehagen som deltagere i nettverket. Send til annhegelorvik.waterhouse@lui.hio.no
  Ann-Hege

 5. Nina Morvik says:

  Hei! Jeg holder på å etablere et “ReMida Kreativt gjenbrukssenter i Salten”, hvor barnet, overskuddsmateriell og et positivt miljøfokus er i sentrum, samt kunnskapsheving av voksne. Jeg vil veldig gjerne bli del av nettverket deres. Er det mulig? Hovedsete vil være i Bodø, et stykke fra Oslo, men har allerede blitt inspirert av nettsidene deres og jeg tror det er en styrke å være del av et nettverk.
  Med vennlig hilsen
  Nina Morvik
  Tlf 98 01 56 94

 6. ann-hege says:

  Hei Nina

  Så spennende prosjekt du har satt igang. Selvsagt skal du være med i nettverket. Jeg har satt deg og gjenbrukssenteret opp på medlemssiden. jeg legger deg også til maillisten slik at du får informasjon om seminarer ol. Har også lenket opp nettsiden. Lykke til med det videre arbeidet.
  Hilsen Ann-Hege

 7. Hei der

  Jeg driver med kompetanseheving av barnehagefolk og ønsker å være med i nettverket..

  Yvonne Rosten

 8. Heidi Molstad Andresen says:

  Hei!

  Eg er nytilsett prosjektleiar for Buskerud Mållag, og skal auke nynorskinteressa blant born i Hallingdal. Me skal starte med barnehagebesøk rundt om i dalen – og difor denne mailen.

  Eg er på jakt etter namn på gode kunstnarar/produksjonar som kunne eigne seg å sende på besøk til dei aller minste; forfattarar, teaterfolk, songarar/musikarar – eller berre generelt gode pedagogar som har noko å melde om/på nynorsk, og som gjer det godt.

  Kanskje Kunst i barnehagen (eller lesarane av denne sida) har nokon gode namn som de vil tilrå oss? I så fall blir eg veldig glad for innspel! Send epost til hatthalling@gmail.com

  Alt godt,
  Heidi Molstad Andresen
  Buskerud Mållag/tlf 90866223

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy